Hakutulokset
Selaa tietokantoja
- Näytetään 1 - 4 / 4
Yhteenveto:
Yhdistyneiden kansakuntien elintarvike- ja maatalousjärjestö FAO:n julkaisuja. -- The United Nation's Food and Agriculture Organization's (FAO) publications.
Yhteenveto:
Hankehaavissa ovat nyt mukana Ruokavirasto, Geologian tutkimuskeskus GTK, Luonnonvarakeskus Luke, Maanmittauslaitoksen Paikkatietokeskus (FGI), Suomen ympäristökeskus SYKE sekä Helsingin yliopiston (HY) Viikin kampuksen tiedekunnat (maatalous-metsätieteellinen, eläinlääketieteellinen, bio- ja ympäristötieteellinen ja farmasian tiedekunta), Ruralia-instituutti ja Helsingin yliopiston kirjasto. Hankehaavi on avattu tammikuussa 2008.
Yhteenveto:
Jukuri on Luonnonvarakeskuksen (LUKE) avoin julkaisuarkisto, jossa on tiedot LUKEn julkaisutuotannosta. Osa julkaisuista on vapaasti ladattavissa. Erityyppiset julkaisut on sijoitettu omiin kokoelmiinsa. Julkaisuhaun voi kohdistaa koko Jukuriin tai valittuun kokoelmaan. -- Jukuri is a repository of the Natural Resources Institute Finland (LUKE). It contains information on the publications of LUKE's staff. A growing number of publications are available to download. Different types of publications are organized in different collections. Searches can be made from a selected collection or from the whole Jukuri.
Yhteenveto:
Luonnonvarakeskus tuottaa ja jalostaa Suomen ruoka- ja luonnonvaratilastot. Luonnonvarakeskuksen tilastointialueet ovat: 1) maatalouden rakenne, tuotantomenetelmät ja -panokset, peltokasvi-, puutarha- ja kotieläintuotanto, tuotannon vaikutukset ympäristöön sekä maataloustuotteiden hinnat, 2) metsien taloudellinen hyödyntäminen, puumarkkinoiden toiminta, metsien hoito ja metsien suojelu, 3) kalastus, vesiviljely, kalatalous ja kalastustuotteiden markkinointi, 4) elintarviketurvallisuus ja ravintotase. -- The Natural Resources Institute Finland produces and processes Finlands statistics on food and natural resources. The statistics include: 1) The structure of agriculture, production methods and inputs, agricultural, horticultural and livestock production, environmental effects of production, and the prices of agricultural products, 2) the commercial exploitation of forests, timber trade and markets, forest management and forest protection, 3) fishing, aquaculture, fisheries and fishing product marketing, 4) food safety and the balance sheet for food commodities.